Diensten

Echografie

Dierenradioloog beschikt over een high-end echografietoestel dat geschikt is voor zowel abdominale als cardiale echografie. Met echografie kunnen we gedetailleerde beelden maken van alle organen en onmisbaar geworden bij een klinisch onderzoek van uw huisdier.

Zie cases

Teleradiologie

U kan als dierenarts uw röntgenfoto’s doormailen ter beoordeling. Er zijn ook abonnement formules.

Voor meer informatie kan u best contact opnemen per mail.

Screening

Barbara Vandevelde is een Board Certified Europees Specialist (Dipl. ECVDI) en is erkend om officiële screenings op erfelijke aandoeningen uit te voeren, zoals erfelijke nierenaandoeningen, aorta stenose, mitralisklep degeneratie, enz. Barbara is ook erkend door PAWPEDS voor screening op HCM bij katten.

Lees meer

Cardiologie

Echografie is essentieel bij een onderzoek van het hart. Als radioloog is echo-cardio deel van de specialisten opleiding. Door de jaren heen is dierenradioloog zich meer en meer gaan toeleggen op cardiologie in het algemeen. U kan bij ons ook terecht voor ECG en Holter monitoring.

Bijscholingservice

Barbara Vandevelde geeft regelmatig lessen over medische beeldvorming bij kleine huisdieren, zowel voor kleine groepen dierenartsen, als voor firma’s.
Indien u op de hoogte wilt gehouden worden over komende bijscholingen of indien u zelf een les wil organiseren kan u best contact opnemen per mail.

Lees meer

Wie ben jij? En hoe kunnen we je helpen?