Is dit hart vergroot?

Dat is het onderwerp van de eerste les in een reeks van 8 lessen over interpretatie van radiografieën.

Bepalen of een hart vergroot is of niet op een röntgen-opname is erg uitdagend en helemaal niet gemakkelijk. Elk ras heeft een beetje zijn eigen typische schaduw. Het hart van York is helemaal anders dan dat van een Pointer bijvoorbeeld. Is de Vertebral Heart Score (VHS) altijd betrouwbaar?

De lessenreeks vindt plaats in Sint-Pauwels, Grouwesteenstraat 48 op donderdag ochtend van 9u30 tot 12u en start met de eerste les op donderdag ochtend 10 januari. Indien u ingeschreven bent voor de eerste les krijgt u voor de volgende lessen telkens een uitnodiging per mail. Indien u inschrijft voor alle lessen krijgt u 10% korting.

Data: 10, 17, 24, 31 januari 2018 en 7 en 14 februari

Kost: 78 euro per les excl BTW. Inschrijven kan per mail naar info@dierenradioloog.be. U ontvangt dan een bevestigingsmail en een factuur.

De lessen zijn steeds in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers en zijn interactief. De deelnemers worden gestimuleerd om eerst zelf systematisch een röntgen opname af te lezen en te begrijpen vooraleer de sluier wordt gelicht, omdat dat de enige manier is om iets werkelijk te onthouden. Via cases worden alle aspecten van de röntgen interpretatie uitgelicht en besproken. De cursussen zijn speels, leuk, en bovendien bijzonder leerzaam!

 

10 januari 2019
9:30 - 12u00
€78 excl BTW