Over ons

DIERENRADIOLOOG is opgericht door Barbara Vandevelde. Zij is dierenarts gespecialiseerd in Medische Beeldvorming bij huisdieren. Na het behalen van haar dierenarts-diploma, volgde ze een vijfjarige specialisten-opleiding aan de universiteit van Bern in Zwitserland en aan de universiteit van Gent. Ze deed talrijke stages in het buitenland en behaalde in 2007 de titel van Diplomate of The European College of Veterinary Diagnostic Imaging (Dipl.ECVDI), het enige officieel erkende specialisten-diploma in dit vakgebied. Barbara geeft vaak bijscholingen voor dierenartsen en treedt op als spreker op nationale en internationale congressen. Zij werkt als consultant radioloog in verschillende grote klinieken in Nederland en heeft daarnaast haar een eigen praktijk uitgebouwd in Sint-Pauwels, een landelijk dorp in het Waasland (het centrum van de driehoek tussen Antwerpen, Gent en Brussel).

Barbara Vandevelde

Dierenradioloog is opgericht door Barbara Vandevelde. Zij is dierenarts gespecialiseerd in Medische Beeldvorming bij huisdieren. Na het behalen van haar dierenarts-diploma, volgde ze een vijfjarige specialisten-opleiding aan de universiteit van Bern in Zwitserland en aan de universiteit van Gent. Ze deed talrijke stages in het buitenland en behaalde in 2007 de titel van Diplomate of The European College of Veterinary Diagnostic Imaging (Dipl.ECVDI) (link http://www.ecvdi.org) , het enige officieel erkende specialisten-diploma in dit vakgebied. Barbara geeft vaak bijscholingen voor dierenartsen en treedt op als spreker op nationale en internationale congressen.

De praktijk
Oprit en inkom

U hoeft niet te bellen om binnen te komen. Goed duwen en gewoon plaats nemen in de wachtzaal.

Wachtzaal

Elk dier komt op afspraak dus meestal is het er zeer rustig en bent u met uw huisdier alleen.Wij proberen ons te houden aan het afgesproken uur zodat u en uw huisdier niet lang hoeven te wachten. Soms komt er een spoedgeval tussen of moeten we onverwachts biopten nemen of een dier onder verdoving brengen en loopt de consultatie uit. In zulke gevallen kan het zijn dat u even moet wachten.

Consultatieruimte

De consultatieruimte is ruim en rustig. We nemen de tijd om de dieren op hun gemak te stellen vooraleer we aan het onderzoek beginnen.

Andere locaties

De  dierenradioloog werkt om regelmatige basis in andere klinieken en centra.

DIERENARTSENCENTRUM VETS AND CO
STAATSBAAN 119, 9991 ADEGEM

Dierenradioloog werkt op deze lokatie elke tweede maandag van de maand. Om hier een afspraak te maken belt u naar de de kliniek zelf: 0032 (0)50 71 90 13

DIERENZIEKENHUIS ZEEUWS-VLAANDEREN
VANDIEMENSTRAAT 83, 4535 AR TERNEUZEN

Dierenradioloog werkt op deze locatie elke woensdag. Om een afspraak te maken belt u het beste naar de kliniek zelf: 0031 115 61 96 28.

DIERENARTSENPRAKTIJK SIRIUS
BRUSSELSE STEENWEG 236, 2800 MECHELEN

Dierenradioloog werkt op deze locatie elke eerste dinsdag van de maand. Om een afspraak te maken belt u het beste naar de kliniek zelf: 0032 (0)15 20 50 10